Η BMW παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση για την M2 Coupe, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί. Η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow όπως ονομάζεται θα διαθέτει παντού το μαύρο χρώμα, εξωτερικά, εσωτερικά ακόμα και στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, οι οποίες είναι βαμμένες σε μαύρο ματ χρώμα.

Φυσικά, το μαύρο χρώμα υπάρχει στις απολήξεις της εξάτμισης, στο διαχύτη, ακόμα και κάτω από τα φωτιστικά σώματα δείχνοντας πως ταιριάζει απόλυτα σε έναν οδηγό που λατρεύει το μαύρο. Μηχανικά πρόκειται για την έκδοση με τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 370 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT των 7 σχέσεων.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε μόλις 4,3”, ενώ η μέση κατανάλωση είναι μόλις 8,5 λίτρα/100χλμ. Σίγουρα μια τέτοια έκδοση μπορεί να γίνει η αγαπημένη πολλών, αφού συνδυάζει την πολυτέλεια με την ταχύτητα και την ασφάλεια. Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο στις αγορές της Ευρώπης.