Η Jeep επιβραβεύει τους οδηγούς που είναι φιλικοί με το περιβάλλον

Μετά την παρουσίαση το Μάρτιο του 2021 με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Kiri επεκτείνεται και στην Plug-in Hybrid γκάμα Jeep 4xe. Η πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από το Stellantis e-Mobility Business Unit και την Kiri Technologies προωθεί την φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, προσφέροντας παράλληλα προνόμια στους οδηγούς που ακολουθούν αυτή τη λογική στις μετακινήσεις τους.

Μέσω της εφαρμογής “Jeep”, οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν τα KiriCoins που έχουν κερδίσει χάρη στην χρησιμοποίηση τεχνικών που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου και μειώνουν περαιτέρω το ήδη χαμηλό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα των Plug-in Hybrid Jeep 4xe. Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τακτική φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση που προσφέρουν τα Jeep 4xe. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης ελαχιστοποιεί το κόστος χρήσης και παράλληλα μεγιστοποιεί το όφελος από την απόκτηση KiriCoins.

“Η Jeep επιταχύνει την πορεία της προς την εξηλεκτρισμένη κίνηση. Μετά την παρουσίαση των Renegade και Compass 4xe το 2020 και την παρουσίαση του Wrangler 4xe τον Ιούνιο του 2021, το ένα τρίτο των πωλήσεων της μάρκας πλέον αφορά σε εξηλεκτρισμένα οχήματα, ενώ με την έλευση του νέου Grand Cherokee 4xe στο δεύτερο μισό του 2022 θα ολοκληρώσουμε τη γκάμα οχημάτων 4xe στην Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο θα κάνουμε πραγματικότητα τη φιλοσοφία μας Zero Emission Freedom of the Future”, δήλωσε η κ. Antonella Bruno, Επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη.

“Και αυτή είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης επιτυχίας για την Jeep. Την 1η Μαρτίου ο CEO της Stellantis κ. Carlos Tavares αποκάλυψε το πρώτο 100% ηλεκτρικό Jeep ως μέρος του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου. Και η Kiri αποτελεί σημαντικό συστατικό αυτής της πορείας της μάρκας προς τη βιωσιμότητα”, ανέφερε ολοκληρώνοντας η κ. Bruno.

Το πρόγραμμα Kiri επιβραβεύει τους οδηγούς που οδηγούν με περιβαλλοντολογική συνείδηση, προσφέροντας τους KiriCoins, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για αγορές μέσω του διαδικτύου. Το σύστημα βαθμολογεί με βάση τον τρόπο οδήγησης, αλλά και τη συχνότητα φόρτισης, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να κινείται όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους. Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στην εφαρμογή του πλάνου επένδυσης 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Stellantis στον τομέα της εξηλεκτρισμένης κίνησης και του λογισμικού, όπως ανακοινώθηκε και στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής Dare Forward 2030 τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με την κ. Anne-Lise Richard, Επικεφαλής του e-Mobility Business Unit της Stellantis “Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ανθρώπων που θα έχουν μια πιο περιβαλλοντολογικά υπεύθυνη στάση, μέσω της οποίας παράλληλα θα επιβραβεύονται και σε οικονομικό επίπεδο. Η Plug-in Hybrid γκάμα της Jeep αποτελεί το ιδανικό μέσο για να προωθήσουμε αυτή την οικολογική προσέγγιση στις μετακινήσεις”.

Η αποκλειστική τεχνολογία 4xe της Jeep έχει δημιουργήσει τα πιο αποδοτικά, τεχνολογικά προηγμένα και ικανά 4×4 μοντέλα στην ιστορία της μάρκας, τα οποία προσφέρουν σημαντικά οφέλη όσον αφορά στο κόστος χρήσης, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ειδικότερα στην Ελληνική αγορά, τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις τους με μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου, με το Compass το τρέχον έτος να αποτελεί το πλέον δημοφιλές τετρακίνητο Plug-in Hybrid μοντέλο της αγοράς.