Οι εκδόσεις GR Corolla του X-Tomi Design

Ο X-Tomi Design είναι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αυτοκινήτων, ο οποίος πάντα φαντάζεται διαφορετικές εκδόσεις νέων αυτοκίνητων. Σειρά στη συλλογή του έχει η νέα Toyota GR Corolla, την οποία μας αποκαλύπτει σε 3θυρη, Sedan και Station Wagon. Φυσικά αυτή που εξιτάρει περισσότερο είναι η 3θυρη μορφή της GR Corolla, η οποία βέβαια θυμίζει κάτι από GR Yaris, ιδίως στο πίσω μέρος.

Η διχρωμία είναι εντυπωσιακή με το μπλε και μαύρο χρώμα, το οποίο βρίσκεται στην οροφή, στα καπάκια των καθρεπτών και στις ζάντες αλουμινίου δημιουργώντας μια πολύ ωραία αντίθεση. Τα ανοίγματα στο καπό για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα και η πίσω αεροτομή το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Η Sedan μορφή της απεικονίζεται σε ένα πολύ έντονο πράσινο χρώμα έχοντας και εδώ μαύρη οροφή, μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, μαύρη πίσω αεροτομή και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Τέλος, η έκδοση Station Wagon είναι σε κόκκινο χρώμα έχοντας και αυτή μαύρη οροφή, μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, μαύρη πίσω αεροτομή και μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Και οι τρεις είναι πανέμορφες, αφού ο X-Tomi Design γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί βελτιωμένες εκδόσεις. Η Sedan είναι εντυπωσιακή, η Station Wagon άνετη, αλλά αυτή που τραβάει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά είναι η 3θυρη έκδοση. Εμείς σίγουρα θα θέλαμε να τη δούμε να υλοποιείται, αλλά αυτό είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Όπως και να έχει θα τη θέλαμε. Εσείς;