Η Jaguar προχωρά στην ανανέωση της I-PACE προσφέροντας νέες τεχνολογίες, νέο εσωτερικό και αλλαγές στα γραφικά. Εξωτερικά δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές με το νέο Black Pack να προσφέρει τη μάσκα και τους καθρέπτες με το Atlas Grey χρώμα, ενώ πίσω το λογότυπο είναι με μαύρο φινίρισμα. Αλλαγή έχει γίνει και στους προφυλακτήρες, ενώ υπάρχουν και τρία νέα χρώματα που είναι τα Caldera Red, Portofino Blue και Eiger Grey.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες και η πιο σημαντική είναι η οθόνη αφής μεγέθους 10”, με το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro. Παράλληλα υπάρχει η τρίτη ψηφιακή οθόνη μεγέθους 5”, για τον έλεγχο του κλιματιστικού που συμπληρώνει την ψηφιακή οθόνη που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μεγέθους 12,3”. Η Jaguar προσέχοντας την υγεία των επιβατών έχει τοποθετήσει ένα σύγχρονο σύστημα φιλτραρίσματος αέρα καμπίνας, το οποίο μπορεί να φιλτράρει τον αέρα στο εσωτερικό πριν ξεκινήσει ένα ταξίδι.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και σύνδεση Bluetooth, που μπορούν να ενωθούν δύο smartphone. Επιπλέον, υπάρχει ενσωματωμένη SIM διπλού μόντεμ με δωρεάν πρόγραμμα δεδομένων 4G. Το σύστημα κάμερας 360ο είναι στάνταρ και η οπίσθια όψη έχει βελτιωθεί, με την εισαγωγή του ψηφιακού καθρέφτη ClearSight που χρησιμοποιεί κάμερα ευρείας γωνίας που είναι ενσωματωμένη στην εξωτερική κεραία που βρίσκεται στην οροφή. Το προαιρετικό σύστημα ήχου Meridian έχει βελτιωθεί και περιλαμβάνει πλέον 16 ηχεία και ένα Woofer.

Η ανανεωμένη I-PACE μηχανικά διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 394 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 70,9 κιλά. Η μέγιστη αυτονομία μπορεί να φτάσει έως και 470 χιλιόμετρα, ενώ μια πλήρη φόρτιση απαιτεί 8,6 ώρες μέσω wallbax, ενώ σε μια απλή οικιακή πρίζα θέλει σχεδόν 13 ώρες. Αντίθετα με έναν ταχυφορτιστή χρειάζονται 15’ για να μπορεί να διανύσει 126 χιλιόμετρα.

Η ανανεωμένη Jaguar I-PACE είναι διαθέσιμη στη Μεγάλη Βρετανία με την τιμή να ξεκινά από 65.195£ ή 72.090€, ενώ στην ελληνική αγορά είναι αρκετά υψηλότερη, αφού ξεκινά από 87.500€. Σίγουρα η πολυτέλεια που προσφέρει και η μεγάλη αυτονομία είναι τα θετικά, όμως η τιμή της για τα ελληνικά βαλάντια είναι ίσως και απαγορευτική. Η επιλογή δική σας.