Το BRZ είναι ένα μοντέλο της Subaru που είναι το ίδιο με το αντίστοιχο GT86 της Toyota, αφού και τα δύο κατασκευάζονται από κοινού. Η Subaru αποχαιρετά την τωρινή γενιά του BRZ με την ειδική Final Edition. Το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει δύο χρωματισμούς Crystal Black Silica και Blue Pearl, ενώ προσφέρει Sachs αμορτισέρ, Brembo φρένα με κόκκινες δαγκάνες και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα μπλε-μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, με τις μπλε ραφές, καθώς και τα νέα πατάκια. Επιπλέον, υπάρχει το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων, καθώς και το λογότυπο BRZ. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής μεγέθους 7”, τα 6 ηχεία και οι δύο θύρες USB κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού παραμένει ο 4κύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 205 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 21,5 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή το αντίστοιχο αυτόματο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 κομμάτια που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Όσο για τις τιμές; Στη γερμανική αγορά η έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο κοστολογείται στα 40.270€, ενώ η έκδοση με το με το αυτόματο κιβώτιο ανεβαίνει στα 44.700€.