Η Wheelsandmore είναι γνωστή για τις βελτιώσεις που κάνει σε διάφορα ισχυρά μοντέλα της αυτοκίνησης. Αυτή τη φορά στα χέρια της βρέθηκε μια Ferrari Roma. Το ιταλικό μοντέλο μετά τις αλλαγές που έκανε η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων, αγγίζει πλέον τους 700 ίππους και τα 90,2 κιλά ροπής, ανεβάζοντας το V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων κατά 80 ίππους στην ισχύ και κατά 12,8 κιλά στη ροπή.

Η μοναδική αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση είναι νέες σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 21” και 22”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα επόμενα μοντέλα που θα βελτιωθούν θα αλλάξουν τόσο οι αναρτήσεις που θα είναι πιο χαμηλές, όσο και η εξάτμιση. Για όποιον ενδιαφέρεται το κόστος του πακέτου κοστίζει 3.360€, ενώ μονό οι ζάντες κοστολογούνται στα 9.235€ για τις 21” και στα 11.100€ για αυτές των 22”.

Μπορεί τα ποσά για τις ζάντες για κάποιους να είναι εξωπραγματικά όμως τέτοια αυτοκίνητα δε δημιουργούνται συχνά και κοστίζουν. Τώρα όταν απολαμβάνουν και τις βελτιώσεις των εταιρειών τότε γίνονται ακόμα καλύτερα και πιο ελκυστικά. Εμείς θα θέλαμε να βρεθούμε στο τιμόνι της συγκεκριμένης Ferrari Roma. Εσείς;