Η εντυπωσιακή Bentley Continental GT της Wheelsandmore

Τη Bentley Continental GT τη γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό Super Car που στο πέρασμα του τραβάει αμέσως το βλέμμα οποιουδήποτε. Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων Wheelsandmore αποφάσισε να την εξοπλίσει με ένα νέο πακέτο που την κάνει ακόμη πιο ισχυρή. Το υπέροχο κατάμαυρο χρώμα της δίνει μια άλλη οπτική, με τη μάσκα και το σήμα του βρετανικού μοντέλου να ξεχωρίζουν αμέσως.

Στο πίσω μέρος η αεροτομή και η διπλή απόληξη της εξάτμισης κάνουν το αυτοκίνητο ακόμη πιο εντυπωσιακό. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, με διαστάσεις ελαστικών 275/35 μπροστά και 285/30 πίσω ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση. Φυσικά, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις, έτσι ώστε η Bentley Continental GT να παραμένει σταθερή χωρίς κραδασμούς, με την ασφάλεια να είναι το πιο σημαντικό για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο γνωστός W12 κινητήρας χωρητικότητας 6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ μετά τη βελτίωση να αγγίζει τους 795 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 112,1 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,2”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 343 χλμ/ώρα.

Για όσους το σκέφτονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού η Wheelsandmore ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσουν μόλις 11 κομμάτια, από τα οποία το κάθε ένα θα έχει δικό του ειδικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του. Φυσικά, όπως καταλαβαίνεται σε λίγα χρόνια έκτος από συλλεκτικά θα είναι και ανάρπαστα.