Με αίσθημα ευθύνης για την τη βελτίωση των συνθηκών που διαβιούν οι πολίτες στην Ελλάδα, η ΕΜΑ Α.Ε.-Continental ελαστικά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, και επενδύει στις αξίες της ασφαλούς οδικής μετακίνησης και της ευρύτερης προσφοράς, μέσω των δράσεων του προγράμματος ΕΚΕ, “Συμβάλλω ασφαλώς”. Διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα για το κοινό καλό, η Continental αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ομάδων τού πληθυσμού που ζουν στη χώρα μας και βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Από το 2012, η ΕΜΑ Α.Ε.-Continental ελαστικά στηρίζει διαρκώς το “Χαμόγελο του Παιδιού”, με διάφορες δράσεις, μια από τις οποίες είναι η κάλυψη, απολύτως δωρεάν, όλων των οχημάτων του Οργανισμού (επιβατικά, ασθενοφόρα, μικρά λεωφορεία, Van) με καινούργια ελαστικά, ώστε παιδιά και εργαζόμενοι να έχουν ασφαλείς μεταφορές στις μετακινήσεις τους. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξης και την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια.

Το σύνολο των οχημάτων του στόλου τους του “Χαμόγελου του Παιδιού” καλύπτεται άμεσα και πλήρως, σε κάθε ανάγκη που αφορά σε αντικατάσταση φθαρμένων ελαστικών και τοποθέτηση νέων, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας EMA A.E. και των προϊόντων που αυτό διακινεί (Continental, Uniroyal, Barum, Viking & General Tire).