Η Toyota μας έχει συνηθίσει στην έκδοση διαφορετικών μοντέλων του GT86. Αυτή τη φορά οι Ιάπωνες δημιούργησαν το GT86 Black Limited, το οποίο για να δικαιολογήσει το όνομά του είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Επιπλέον, προσφέρει Brembo φρένα, Sachs αναρτήσεις, πίσω αεροτομή και χρυσαφί ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν αμέσως τα θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara με τις λευκές ραφές, ενώ στις πλάτες υπάρχει το λογότυπο Black Limited. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου δίνουν μια άλλη αίσθηση. Ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός, ενώ οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Μηχανικά το GT86 Black Limited τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 207 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 21,6 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή με το αντίστοιχο αυτόματο Super ECT.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 86 μονάδες και αυτές θα βρίσκονται στην Ιαπωνία. Όσο για την τιμή; Η έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο κοστολογείται στα 3.198.727¥ ή 26.990€, ενώ η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ανεβαίνει στα 3.260.000¥ ή στα 27.507€.