Η Lexus συνηθίζει κατά καιρούς να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις στα μοντέλα της. Αυτή τη φορά σειρά έχει το UX250h με τη Brown Edition. Φυσικά, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από την ονομασία πρόκειται για ένα καφέ μοντέλο. Εκτός όμως του καφέ χρώματος θα υπάρχουν άλλοι τέσσερις χρωματισμοί. Επιπλέον, υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, με τις 5 ακτίνες σε σκούρο γκρι χρώμα.

Για το εσωτερικό οι Ιάπωνες επέλεξαν δύο χρωματισμούς. Ο πρώτος είναι το Noble Brown δέρμα, ενώ υπάρχουν και τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα. Φυσικά, το ίδιο χρώμα υπάρχει τόσο στο ταμπλό, όσο και στις πόρτες. Μερικά χαρακτηριστικά ακόμα του Lexus UX250h Brown Edition είναι το δερμάτινο τιμόνι, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων, η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και το λογότυπο με την ονομασία της έκδοσης.

Μηχανικά το ιαπωνικό SUV διατηρεί τον 4κύλινδορ κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 181 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται είτε στους εμπρόσθιους τροχούς, είτε και στους τέσσερις, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Για όποιον ενδιαφέρεται θα πρέπει να ετοιμάσει ένα ταξιδάκι μέχρι την Ιαπωνία, αφού μόνο εκεί θα υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση. Όσο για την τιμή, το Lexus UX250h Brown Edition με την μπροστινή κίνηση κοστίζει 4.685.000¥ ή 39.964€, ενώ η έκδοση με την τετρακίνηση ανεβαίνει στα 4.950.000¥ ή στα 42.225€.