Οι Abarth και Breil παρουσιάζουν το νέο χρονογράφο που είναι εμπνευσμένος από το Abarth 695 Tributo 131 Rally, τη συλλεκτική έκδοση που αποτίνει φόρο τιμής στο θρυλικό αγωνιστικό Abarth 131 Rally που μεσουράνησε στα ράλι πριν από 40 χρόνια. Ο νέος χρονογράφος Breil Abarth 695 Tributo 131 Rally συνεχίζει πάνω στο δρόμο που άνοιξε τον περασμένο Μάιο το συλλεκτικό Abarth 695 Tributo 131 Rally που κατασκευάστηκε σε μόλις 695 μονάδες, οι οποίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Η συνεργασία των Abarth και Breil ξεκινά το 2014 και αποτελεί τη συνάντηση δύο κορυφαίων ιταλικών μαρκών, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για επιδόσεις, στιλ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αντλώντας έμπνευση από την Abarth, η Breil χάραξε τη σιλουέτα του θρυλικού 131 Rally στο πίσω μέρος της κάσας του χρονογράφου. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Abarth με το 695 Tributo 131 Rally, το πρώτο μοντέλο της μάρκας με “Easter Eggs”, δηλαδή μικρές σχεδιαστικές πινελιές που οι δημιουργοί του μοντέλου τις έχουν κρύψει σε διάφορα σημεία για να εκπλήξουν τους αγοραστές. Στην περίπτωση του συλλεκτικού αυτοκινήτου, μπορεί κανείς να διακρίνει τη μορφή του 131 Rally στο επενδυμένο με Alcantara ταμπλό και στα προσκέφαλα των μονοκόμματων σπορ καθισμάτων.

Ο χρονογράφος διαθέτει κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών με κορόνα που θυμίζει τις ζάντες ελαφρού κράματος των 17” του συλλεκτικού μοντέλου. Οι χρυσές λεπτομέρειες στην πλάκα από ανθρακονήματα, οι διάτρητοι δείκτες και το μαύρο ατσάλινο μπρασελέ ασφαλείας, συμπληρώνουν μαζί με τα λογότυπα των Abarth και Breil την σπορ αίσθηση που αποπνέει το περιορισμένης παραγωγής ρολόι. Ο χρονογράφος εφοδιάζεται με τον μηχανισμό Epson VR3G και είναι αδιάβροχος έως και τα 10 μέτρα.