Η Lexus παρουσίασε μια ακόμη ειδική έκδοση. Πρόκειται για τη Black Line Special Edition των RX 350 και RX 450h F SPORT. Εξωτερικά οι αλλαγές έρχονται στο μοναδικό Ultra White ή Grecian Water χρωματισμό, με τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”. Επιπλέον, υπάρχουν οι σπορ προφυλακτήρες, αλλά και οι σπορ αναρτήσεις.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα, με τις λευκές πινελιές και τις μπλε ραφές, ενώ υπάρχει το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου. Επιπλέον, υπάρχει αποκλειστικά και το σετ που αποτελείται από δύο βαλίτσες Zero Halliburton μεγέθους 22” και 26”.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα RX 350 και RX 450h F SPORT θα περιοριστούν σε 750 μονάδες, με κινητήρα βενζίνης και φυσικού αερίου και σε 250 μονάδες, με κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα. Όσο για τις τιμές; Το RX 350 Black Line Special Edition κοστίζει στην αμερικάνικη αγορά 50.635$, ενώ το RX 450h Black Line Special Edition ανεβαίνει στα 51.885$. Η τιμή μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη όμως αν σκεφτεί κανείς πως στη μια έκδοση υπάρχει φυσικό αέριο και στην άλλη υβριδικό σύστημα για κάποιον που κινείται η απόσβεση αναμένεται να έρθει πολύ γρήγορα.