Η Volkswagen αποκάλυψε μια νέα έκδοση του T-Roc με την ονομασία Black Edition. Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο “σκοτεινή πλευρά” του SUV των Γερμανών. Το σκούρο ανθρακί χρώμα εξωτερικά, τα σκουρόχρωμα LED φωτιστικά σώματα, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, θέλουν να δείξουν κάτι διαφορετικό.

Στο εσωτερικό υπάρχει το μαύρο ταμπλό και η μαύρη επένδυση της οροφής. Επιπλέον, υπάρχουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, το μαύρο σπορ τιμόνι με τα χειριστήρια και ο μαύρος επιλογέας ταχυτήτων που διαθέτουν γκρι ραφές. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται Cruise Control, σπορ ανάρτηση, θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος και τα συστήματα Android Auto και Apple Car Play.

Η Black Edition του T-Roc μηχανικά προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μια βενζίνης και μια πετρελαίου. Η έκδοση βενζίνης είναι με τον TSI κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 115 ίππους. Αντίθετα ο κινητήρας πετρελαίου είναι ο TDI χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους.

Για όποιον ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί, αφού όπως φαίνεται θα είναι περιορισμένη η έκδοση. Αρχικά θα διατίθεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο με την τιμή να ξεκινά από 23.750£ ή 26.488€. Μπορεί σε κάποιους να αρέσει και σε κάποιους άλλους να μην αλλάζει τίποτα, όπως και να έχει όμως είναι μια διαφορετική έκδοση.