Η Red Bull Racing όπως όλα δείχνουν τον  τελευταίο καιρό ψάχνει συνεργάτη για να αλλάξει εταιρεία που θα της προμηθεύει τα μηχανικά μέρη του μονοθεσίου. Ουσιαστικά η χαμένη χρόνια που διανύει με τη γαλλική Renault, ανάγκασε τους ιθύνοντες της αυστριακής ομάδας να στραφούν σε άλλες λύσεις. Η κρούση που έγινε στην Audi δεν στέφτηκε με επιτυχία και έτσι οι Αυστριακοί ψάχνουν αλλού.

f1 aston martin 2Έτσι μετά την Audi ήρθε η σειρά της Aston Martin. Η είδηση στους φίλους της F1 έσκασε σα βόμβα, αφού οι Βρετανοί είναι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα στην αυτοκίνηση. Βέβαια το 5% της εταιρείας ανήκει στη Mercedes, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν είναι αρνητική σε μια τέτοια συνεργασία και μάλιστα με τη χορήγηση κινητήρων τελευταίας εξέλιξης και όχι με προηγούμενης γενιάς.

Αυτό σημαίνει πως η Red Bull θα διαθέτει τους ίδιους κινητήρες με τη Mercedes, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει άμεσα ανταγωνιστική. Το πρόβλημα εστιάζεται στο συμβόλαιο με τη Renault, το οποίο λήγει στο τέλος του 2016. Βέβαια αυτό ίσως τελικά να μην αποτελέσει και πολύ μεγάλο πρόβλημα, αφού έχουμε δει πολλές φορές να σπάνε συμβόλαια στο κόσμο της F1, για το καλύτερο συμφέρον όλων. Αν τελικά η Red Bull συνεργαστεί με την Aston Martin είναι σίγουρο πως θα αλλάξει η ονομασία της, όπως και θα τερματίσει και η συνεργασία με την Infiniti.