Η ανοησία του Hamilton και ο εκνευρισμός του Button

Όσοι δε χωνεύουν ή δεν αγαπάνε τον Lewis Hamilton έχουν ένα ακόμα λόγο για να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στο πρόσωπο του Βρετανού πιλότου της F1. Ο Lewis έκανε ένα ακόμα σφάλμα λέγοντας κάτι που δεν έπρεπε. Συγκεκριμένα ο Hamilton δήλωσε για το Michael Schumacher ότι “Ποτέ μα ποτέ δεν έχω κάνει αυτά που είχε κάνει ο Michael για να κερδίσει ένα πρωτάθλημα. Έχω κερδίσει μέσα από φυσική ικανότητα”.

f1 hamilton 1Φυσικά ο Hamilton άφησε αιχμές πως ο Schumacher δεν ήταν από τους πιο καθαρούς πιλότους σε αγώνες, όμως ούτε και ο Lewis έχει δείξει πως είναι απόλυτα καθαρός. Η αλήθεια είναι πως από το 2007 ο Βρετανός όταν ανοίγει το στόμα του προκαλεί εντυπώσεις κυρίως αρνητικές λέγοντας διάφορα πράγματα, που το μόνο που κερδίζει είναι εχθρούς και όχι ανθρώπους που θα χαίρονται για αυτόν.

Ο Jenson Button φαίνεται πως εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις Hamilton και χωρίς να θέλει να μειώσει το Rosberg είπε πως αν ήταν εκείνος ή ο Vettel στη Mercedes, τα πράγματα δε θα ήταν τόσο εύκολα για αυτόν. Ο Jenson προσπάθησε να υπερασπιστεί με το δικό του τρόπο τον πιλότο των 7 τίτλων στην F1. Άποψή μας είναι πως και να πιστεύεις ότι ο Michael Schumacher δεν ήταν από τους πιο καθαρούς πιλότους, το οποίο όλοι το γνωρίζουμε, δε δηλώνεις με τέτοια προκλητικότητα τις απόψεις σου, ιδίως όταν αυτός ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του και δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του.