Με το κλείσιμο της διαδικτυακής ψηφοφορίας μας, αγωνιζόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα δήλωσαν το παρόν στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας και αξιοπρέπειας προς τους παράγοντες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Σωματεία-ΟΜΑΕ-ΕΠΑ.

Οι λάθος χειρισμοί της αρχής του σπορ και η προσβλητική αντιμετώπιση του προέδρου και Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε. οδήγησαν τους αγωνιζόμενους στο σβήσιμο των κινητήρων τους μέχρι νεωτέρας, ψηφίζοντας 437 ΝΑΙ και 18 ΟΧΙ. Οι σπασμωδικές υποχωρήσεις, οι οικονομικές εκπτώσεις τελευταίας στιγμής και κυρίως η αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των εκπροσώπων καταδεικνύουν την αδυναμία της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ για καλόπιστη λύση των προβλημάτων που η ίδια δημιούργησε στο Ελληνικό Motorsport.

Σήμερα με την ψήφο τους οι αγωνιζόμενοι ζητούν την αρχική μας τοποθέτηση, δηλαδή την επιστροφή των κανονισμών και παραβόλων του 2021 για την φετινή χρονιά με σκοπό να ξεκινήσουν οι αγώνες και εν συνεχεία από κοινού στο ίδιο “τραπέζι” να παρθούν σωστές και δίκαιες αποφάσεις για το μέλλον του Ελληνικού Motorsport.

Με Εκτίμηση

Οι Αγωνιζόμενοι