Μια ακόμη ειδική έκδοση της Alpine A110 παρουσιάστηκε από τους Γάλλους. Πρόκειται για την έκδοση που αποτελεί φόρο τιμής στον ιδρυτή της μάρκας για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του. Ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση A110 GT Jean Redele Limited Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το αμάξωμα θα είναι βαμμένο στο χρώμα Montebello Grey, το οποίο ήταν το αγαπημένο του Jean Redele. Για να δημιουργηθεί μια ωραία αντίθεση θα υπάρχει η μαύρη γυαλιστερή οροφή και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου Grand Prix μεγέθους 18”, οι οποίες θα συνδυάζονται με τις ασημί δαγκάνες των φρένων. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις γκρι ραφές, ενώ υπάρχει και η αρίθμηση του κάθε μοντέλου σε ειδικό ταμπελάκι.

Μηχανικά A110 GT Jean Redele Limited Edition δε διαφέρει από τη γνωστή A110 GT, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 1,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 296 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 34,6 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,2”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 κομμάτια, τα οποία έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα, αφού τα περισσότερα έχουν ήδη βρει τον ιδιοκτήτη τους. Όσο για την τιμή; Το κάθε ένα από τα 100 κοστολογείται στα 83.000€.