Όλοι γνωρίζουμε πως στην Σαουδική Αραβία ο πλούτος είναι κάτι σύνηθες. Το ίδιο συμβαίνει και στο Κατάρ, στο οποίο και εκεί η χλιδή και το χρήμα κυκλοφορεί σαν κάτι απλό και καθημερινό. Ο πρίγκιπας Jaber Al – Abdullah Humaidi για να τη τιμήσει την Εθνική Ημέρα της χώρας δημιούργησε με τη βοήθεια της Lamborghini τη δική του Aventador LP700 – 4 Roadster. Το αυτοκίνητου δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο αλλά ταξίδεψε και θα παραμείνει για πάντα στο Κατάρ.

lamborghini aventador gold 3Το λευκό χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί στο εξωτερικό του αμαξώματος, ενώ όλες οι λεπτομέρειες του αμαξώματος, όπως  ο προφυλακτήρας, τα πλαίσια των παραθύρων, οι καθρέπτες, το κομμάτια του καπό, τα μαρσπιέ, η πίσω αεροτομή και οι ζάντες είναι από χρυσό. Στο εσωτερικό το χρυσό συνεχίζεται στην κεντρική κονσόλα, στο τιμόνι και στο ταμπλό.

Μηχανικά φυσικά παρά το ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για ένα ζάμπλουτο πρίγκιπα δεν άλλαξε σε τίποτα από αυτά που ξέρουμε. Κάτω από το καπό κρύβεται ο γνωστός V12 κινητήρας χωρητικότητας 6,5 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 700 ίππους. Τελικά βλέποντας το συγκεκριμένο super car μπορούμε να πούμε πως ότι λάμπει είναι χρυσός.