Η Force India πριν λίγες ώρες αποκάλυψε το νέο μονοθέσιο για τη φετινή χρονιά. Αν και η Williams ήταν αυτή που έδωσε πρώτη στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δικού της μονοθεσίου, η Force India ήταν αυτή που παρουσίασε επίσημα το μονοθέσιο της με τους δύο οδηγούς της. Το νέο μονοθέσιο  VJM08 έκανε τα αποκαλυπτήρια του λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο μουσείο Soumaya της Πόλη του Μέξικο, ικανοποιώντας απόλυτα ακόμα και τους χορηγούς της ομάδας, αφού η βάση τους βρίσκεται στο Μεξικό.

force india 2Η περσινή σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες τις ινδικής ομάδας κάνοντας ρεκόρ βαθμών στην 7ετή ιστορία της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κρατήσει και τους δύο οδηγούς της, περιμένοντας φέτος περισσότερα πράγματα, τόσο από το  Nico Hulkenberg, όσο και από το Sergio Perez. Βέβαια από την άλλη, τόσο ο Γερμανός πιλότος, όσο και ο Μεξικάνος, ευελπιστούν ότι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ίδια ομάδα θα κάνει καλό  και στους ίδιους κάνοντας ένα βήμα παραπάνω προς το στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κορυφή.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε είναι στις δοκιμές, οι οποίες θα γίνουν στην πίστα της Jerez, 19 με 22 Φεβρουαρίου αν η Force India θα είναι πιο ισχυρή από το 2014, διεκδικώντας μια καλύτερη θέση από την περσινή, τόσο στους κατασκευαστές, όσο και στους οδηγούς.