Η Kia παρουσίασε το νέο K8, το οποίο όπως αποκάλυψαν οι Κορεάτες θα αντικαταστήσει το Cadenza, ενώ παράλληλα δείχνει τη μελλοντική γραμμή της κορεάτικης εταιρείας. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το νέο μοντέλο διαθέτει το νέο λογότυπο της μάρκας, ενώ υπόσχεται άνεση, ασφάλεια και επιδόσεις. Εξωτερικά ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, ενώ το λογότυπο βρίσκεται στο καπό. Ο προφυλακτήρας είναι κάτι ξεχωριστό με το διαφορετικό πλέγμα που διαθέτει. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, η πολύ λεπτή αεροτομή και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό οι Κορεάτες προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση. Τα δερμάτινα καθίσματα ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας, ενώ το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια έρχεται να το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Οι δύο ψηφιακές οθόνες μεγέθους 12”, μια τον πίνακα οργάνων και μια αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνουν τη ζωή του οδηγού παιχνίδι.

Μηχανικά δεν αποκαλύφθηκε κάτι, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως κάτω από το καπό θα κρύβεται κάποιο υβριδικό σύνολο. Μπορεί το K8 να είναι ένα μεγάλο μοντέλο, αφού ξεπερνά τα 5 μέτρα μήκος, όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να σταθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού είναι ιδανικό για τους Αμερικάνους. Οι πληροφορίες όμως το θέλουν να έρχεται στην Ευρώπη και να αφήνει την Αμερική πίσω. Εν αναμονή λοιπόν.