Από σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρες από τις 23:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της επομένης θα γίνονται έργα ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε την προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Πρόκειται για τους δρόμους Βασιλίσσης Όλγας, Αρδηττού, Υμηττού, Πατησίων, 3ης Σεπτεμβρίου, Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, Υμηττού, Αριστείδου, Ασκληπιού, Ευριπίδου, Ζωοδόχου Πηγής, Σόλωνος, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Αμερικής, Νίκης και Βουλής. Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας έως τη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί. Τέλος, καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.