Τα RS της Audi έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης και οι Γερμανοί το γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο για τους υποψήφιους αγοραστές, αφού δημιούργησαν πακέτο εξοπλισμού για τα 25 χρόνια που συμπληρώνουν στην αγορά τα RS. Οι παραγγελίες ισχύουν για τα TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe και Sportback, RS6 Avant και RS7 Sportback.

Όλα ξεκίνησαν το 1994 με το θρυλικό RS2 Avant, στο οποίο έβρισκε κανείς το Nogaro Blue χρώμα, αλλά και τις επενδύσεις από Alcantara. Το πρώτο RS επιδόσεων έφτανε τους 315 ίππους και εκτός από μπλε μπορούσε να βρει κάποιος σε Mythos Black, Nardo Gray και Glacier White. Σήμερα μπορεί κάποιος αν επιλέξει το επετειακό πακέτο να προσθέσει ματ αλουμίνιο με μαύρο γυαλιστερό, ενώ υπάρχουν και κατακόρυφες λωρίδες στα RS4, RS5, RS6 και RS7 που μπαίνουν στα πλαϊνά.

Επιπλέον, υπάρχει και το λογότυπο “25” για να ξεχωρίζουν οι εκδόσεις, ενώ διατίθενται και ζάντες αλουμινίου σχεδιασμένες σε δίχρωμη εμφάνιση ασημί και ανθρακί για να ταιριάζουν με τα όλα τα εξωτερικά χρώματα. Στο εσωτερικό τα σπορ δερμάτινα καθίσματα από Alcantara είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση. Για όσους θέλουν υπάρχει και ο συνδυασμός με δέρμα Nappa ή δέρμα Valcona. Το λογότυπο “25” βρίσκεται στα καθίσματα, στα πατάκια και στις επενδύσεις της πόρτας.  

Το επετειακό πακέτο για τα 25 χρόνια των RS μπορεί όποιος θέλει ήδη να το παραγγείλει με το κόστος στη γερμανική αγορά να είναι 9.350€ για το TT RS Coupe, 10.900€ για τα RS4 Avant, RS5 Coupe και RS5 Sportback και 14.500€ για τα RS6 Avant και RS7 Sportback. Η επιλογή δική σας.