Ο Αρτέμης Ξαγοράρης είναι ο νέος Διευθυντής Ελλάδος της Mazda, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των επίσημων επισκευαστών αυξάνεται σε 26. Η Mazda ενισχύει τις πρωτοβουλίες της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την προστασία τους από τις παραβάσεις κατά του εμπορικού της σήματος.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους 100.000 ιδιοκτήτες Mazda στην Ελλάδα, η Mazda αυξάνει σε 26 τους επίσημους επισκευαστές της σε ολόκληρη τη χώρα. Η ολοκληρωμένη λίστα με τις διευθύνσεις όλων των επίσημων επισκευαστών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

Με στόχο την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών της, τοποθετεί τον Αρτέμη Ξαγοράρη ως νέο διευθυντή Mazda Ελλάδος. Με σπουδές στη Μηχανολογία Αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο κ. Ξαγοράρης διαθέτει εργασιακή εμπειρία 27 ετών σε θέσεις διοίκησης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών και στην ανάπτυξη δικτύων.

Ο ίδιος δηλώνει: «Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τη φιλοσοφία της Mazda. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση. Τα συνεργεία μας είναι σε θέση να επιδιορθώνουν τυχόν βλάβες από την πρώτη κιόλας στιγμή». Οι 26 επίσημοι επισκευαστές προμηθεύονται ανταλλακτικά από την κεντρική Ευρωπαϊκή αποθήκη της Mazda στην Αυστρία, ενώ έχουν εκπαιδευτεί στα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες.

Η Mazda, με στόχο την προστασία της μάρκας και γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον οποιασδήποτε παράνομης χρήσης του εμπορικού σήματός της από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, τα οποία δεν πληρούν προς το παρόν τα ποιοτικά πρότυπα της Mazda.