Όταν ακούει κάποιος το όνομα Skyline, το μυαλό του πηγαίνει στο GT-R. Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει και φυσικά θα το ήθελαν όλοι να το έχουν στα χέρια τους. Κάπου στην Αμερική υπάρχει ένα σπάνιο Nissan Skyline GT-R V-Spec του 1999, το οποίο ψάχνει τον επόμενο αγοραστή του.

Το εν λόγω μοντέλο είναι βαμμένο με το χρώμα Midnight Purple II, ενώ στο κοντέρ έχει μόλις 64.000 χιλιόμετρα, κάτι που αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την τιμή του. Το αυτοκίνητο βρέθηκε το 2015 στον Καναδά από την Ιαπωνία και διαθέτει όλα τα χαρτιά του. Αξίζει να σημειωθεί πως τη βελτίωση V-Spec την έχουν λάβει μόλις 4.194 Skyline GT-R, ενώ από αυτά τα 282 είναι βαμμένα με το Midnight Purple II.

Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18” με τις 6 ακτίνες και οι χρυσαφί δαγκάνες με τα φρένα της Brembo σίγουρα του δίνουν μια άλλη χάρη. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα σπορ καθίσματα με τη γκρι ταπετσαρία και το στερεοφωνικό της Kenwood, καθώς και η οθόνη με το GPS και πάλι της Kenwood.

Μηχανικά το Nissan Skyline GT-R V-Spec τροφοδοτείται από τον Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 2,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 276 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 38,1 κιλά. Φυσικά, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αφού είναι από τα αυτοκίνητα που σηκώνει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

Για όποιον ενδιαφέρεται και βρίσκεται στην Αμερική εκτός ότι θα πρέπει να βρει το που θα γίνει η δημοπρασία θα χρειαστεί να υπολογίσει στο πορτοφόλι του παραπάνω από 315.000$, αφού το ποσό αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί. Σίγουρα ακούγονται πολλά τα χρήματα, αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αξίζει και με το παραπάνω.