Ένα Peugeot 205 Rallye ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

Το Peugeot 205 Rallye ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που μπορεί να μην ενθουσίαζε οπτικά, όμως έχει και αυτό τη δική του ιστορία τόσο στους δρόμους, όσο και στους αγώνες. Κάποιος από εμάς ίσως έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα τέτοιο, αφού υπάρχει ένα κλασσικό 205 Rallye προς πώληση. Φυσικά, το αυτοκίνητο είναι σε λευκό χρώμα, ενώ εμπρός και πίσω έχει τις τέσσερις μικρές λωρίδες κόκκινου, μαύρου κίτρινου και μπλε χρώματος.

Έχει ατσάλινες ζάντες βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, χειροκίνητα παράθυρα, χειροκίνητους καθρέπτες και τιμόνι χωρίς υποβοήθηση. Κάτω από το καπό διαθέτει τον κινητήρα χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 102 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 12,1 κιλά. Το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου είναι μόλις 793 κιλά, για αυτό και είναι αρκετά γρήγορο στην κατηγορία του.

Στο κοντέρ υπάρχουν μόλις 97.833 χιλιόμετρα, κάτι που δείχνει πως είναι λίγα για τα χρόνια της ζωής του, ενώ έχουν αναβαθμιστεί τα καθίσματα. Το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση από την Collecting Cars και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 20.000$. Σίγουρα, η τιμή είναι βατή για να αποκτήσει κάποιος ένα τέτοιο μοντέλο. Το θέμα είναι αν το θέλετε στη συλλογή σας ή όχι.