Η έκδοση OPC είναι συνυφασμένη με τις πιο ισχυρές εκδόσεις των αυτοκινήτων της Opel. Τα OPC ξεκίνησαν την ιστορία τους το 1998 με το Vectra, για να ακολουθήσει το 1999 το Astra G. Ένα τέτοιο με ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκεται στην εταιρεία Premium Classics στην Ολλανδία και ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα Astra G OPC του 2000, το οποίο είναι βαμμένο στο χρώμα Arden Blue Metallic που είναι και το αυθεντικό που χρησιμοποιούσε τότε η Opel.

Το αυτοκίνητο διαθέτει τις ζάντες αλουμινίου της BBS, φιμέ τζάμια, ενώ στο εξοπλισμό περιλαμβάνει κλιματισμό, ABS, Traction Control, CD Player και ηλεκτρικά παράθυρα. Στο κοντέρ υπάρχουν μόλις 38.566 χιλιόμετρα, ενώ η συντήρηση του έχει γίνει απόλυτα στην ώρα της. Για όσους δε θυμούνται η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, με το συγκεκριμένο να είναι αριθμημένο με το νούμερο 2.203.

Για όσους δε θυμούνται κάτω από το καπό υπάρχει ο 16βάλβιδος κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 160 ίππους, ενώ ο κινητήρας συνδυάζεται με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Για όσους ενδιαφέρονται θα χρειαστεί να οργανώσουν ένα ταξίδι έως την Ολλανδία και να έχουν στο πορτοφόλι τους 17.950€ για να το αποκτήσουν. Όπως και να έχει φαίνεται πως αξίζει. Εσείς τι λέτε;