Τα αυτόματα κιβώτια και κυρίως αυτά με το διπλό συμπλέκτη κοντεύουν να γίνουν κάτι παραπάνω από συνηθισμένα, αφού οι εταιρείες όλο και τα προτιμούν περισσότερο τα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Πως θα σας φαινόταν να είχατε στα χέρια σας μια περιποιημένη Porsche Cayenne GTS με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων;

Για όποιον Έλληνα και όχι μόνο βρίσκεται στην Αμερική και θέλει ένα τέτοιο μοντέλο, η εταιρεία Cars & Bids διαθέτει ένα τέτοιο αυτοκίνητο προς πώληση. Μπορεί να είναι του 2009 μοντέλο, όμως είναι πάρα πολύ περιποιημένο. Είναι σε μπορντό χρώμα, διαθέτει ανάρτηση με το σύστημα Active Suspension Management, ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara.

Για όσους δε θυμούνται κάτω από το καπό της Cayenne GTS υπάρχει ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 4,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 405 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 50,9 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Όσο για την τιμή; Αυτή σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι 26.657$.