Άλλη μια έκπληξη επιφύλασσε η Peugeot για τους φίλους της, με το νέο Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo. Φυσικά όπως καταλάβατε πρόκειται για την εικονική έκδοση του παιχνιδιού Gran Turismo Sport, το οποίο κυκλοφορεί σε αποκλειστικότητας για το PlayStation 4.

Ένα χρόνο μετά από την αποκάλυψη του Peugeot L500 R Hybrid Vision Gran Turismo, το L750 R παρουσιάζει την εξέλιξη ενός από τα πιο πρωτοποριακά αυτοκίνητα της γαλλικής φίρμας, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και προβάλλοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Peugeot.

Το ολοκαίνουριο πρωτότυπο αυτοκίνητο, το οποίο ξεκίνησε παράλληλα με την κυκλοφορία του τελευταίου βιντεοπαιχνιδιού Gran Turismo Sport, διαθέτει ένα πρωτοποριακό υβριδικό Design, με εξαιρετική δύναμη και απόδοση. Το συνολικό βάρος φτάνει τα 825 κιλά, το οποίο το κάνει 175 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του.

Το Super Car αποδίδει συνολικά 750 ίππους, 580 από τον βενζινοκινητήρα και 170 από τον ηλεκτροκινητήρα, με το 0 – 100 να επιτυγχάνεται μόλις σε 2,4”. Το πρωτοποριακό υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος με τους τέσσερις αεριζόμενους δίσκους άνθρακα, οι ανεξάρτητες εμπρός και πίσω αναρτήσεις που μεταβάλλουν το ύψος οδήγησης ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και οι σφυρήλατες ζάντες μαγνησίου κάνουν το νέο μοντέλο κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό εικονικό αυτοκίνητο, το οποίο δεν υστερεί καθόλου σε ταχύτητα, η οποία συνδυάζεται με τη γαλλική φινέτσα στη σχεδίαση του. Εμείς το μόνο που θα θέλαμε ήταν να το δούμε να κυκλοφορεί στην παραγωγή.