Το Skoda Club Πελοποννήσου είναι ένα από τα ενεργά club στην Ελλάδα για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί. Αυτή τη φορά τα μέλη και οι φίλοι του club θα μπορέσουν τεστάρουν το νέο Citigo με ένα διαφορετικό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Το Citigo Parking Challence.

Ποιος θα καταφέρει να παρκάρει το νέο Skoda Citigo; Η πρωτότυπη δοκιμή θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς τρόπους. Παράλληλο παρκάρισμα με τρεις κινήσεις, οπισθογωνία χωρίς να πέσουν οι κώνοι και όπισθεν σε σχήμα σαλιγκαριού χωρίς να ακουμπήσει κανείς τους κώνους.

Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του χωμάτινου kart SR από την ομάδα της SR KARTCROSS. Το event θα λάβει χώρα στο Λουτράκι στην καφετέρια Waves, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί.

Φυσικά, όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το Skoda Club Πελοποννήσου δείχνει πως είναι το πιο ενεργό club σε event και μάλιστα με έξυπνες ιδέες βάζοντας στο παιχνίδι όλα τα μέλη του. Τέλος, το νέο Skoda Citigo είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Kosmocar και το SR ευγενική παραχώρηση της SR KARTCROSS.