Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Honda στη χώρα μας ανακοίνωσε πως υπάρχουν εκπτώσεις για την απόκτηση ενός νέου μοντέλου, που φτάνουν έως και τα 3.300€. Πιο συγκεκριμένα αυτές θα διαρκέσουν μέχρι 30 Μαΐου και δίνουν τη δυνατότητα για ετοιμοπαράδοτα Honda Civic, CR-V και HR-V. Η έκπτωση στο Civic φτάνει έως τα 2.100€, με τις τιμές να ξεκινούν από 20.900€.

Επιπλέον, στο HR-V υπάρχει έκπτωση έως 1.800€, ενώ στο CR-V με τους βενζινοκινητήρες υπάρχει η μεγαλύτερη έκπτωση που φτάνει έως τα 3.300€. Αντίθετα στην υβριδική έκδοση η έκπτωση φτάνει έως τα 2.500€. Παράλληλα και στα δύο μοντέλα προσφέρεται και ένας χρόνος ασφάλιση. Το Jazz προσφέρεται με 5 χρόνια δωρεάν service για όσα είναι ετοιμοπαράδοτα. Τέλος, προσφέρονται δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για συγκεκριμένα οχήματα, ενώ όλα τα μοντέλα δεν επιβαρύνονται με τη χρέωση του μεταλλικού χρώματος. Περισσότερα για τις εκπτώσεις και τα οφέλη δείτε στο https://honda-cars.gr/offers/.

Για όσους επιλέξουν καινούργιο αυτοκίνητο υπάρχει 3+2 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist. Παράλληλα το πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda, καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε περισσότερα στο https://honda-cars.gr/honda-line-up-family/.