Εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας

Στο τέλος της φτάνει η προθεσμία για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας 2023, αφού η καταληκτική ημερομηνία είναι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, έπειτα από την παράταση των δύο μηνών που έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών. Από την 1η Μαρτίου όποιος δεν έχει τακτοποιήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πρόστιμο που είναι ο διπλασιασμός του ποσού.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει την οφειλή τους μπορούν να βρουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2023 στην πλατφόρμα myCar της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συμπληρώνοντας απλά τους κωδικούς του Taxisnet. Από εκεί μόλις εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας θα μπορούν να τυπώσουν το νέο χαρτί, όπου μαζί με την απόδειξη θα τα έχουν στο αυτοκίνητο τους αποδεικνύοντας σε οποιοδήποτε έλεγχο πως έχουν εξοφληθεί.

Παράλληλα οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2023 στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών των τραπεζών, καθώς και στα ΕΛΤΑ έχοντας εκτυπώσει εκ των προτέρων το ειδοποιητήριο. Τέλος, τα ποσά των Τελών Κυκλοφορίας 2023 μπορείτε να τα δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.onlydriving.gr/teli-kykloforias/.