Το GT86 της Toyota είναι ένα από τα σπορ αυτοκίνητα που ήδη έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό. Οι Ιάπωνες της Toyota GAZOO Racing βλέποντας τη ζήτηση κυρίως στην εγχώρια αγορά τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση με την ονομασία GT86 British Green Limited. Το πρώτο πράγμα που κάνει να ξεχωρίζει η συγκεκριμένη έκδοση είναι το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα που διαθέτει.

Επιπλέον, το GT86 British Green Limited διαθέτει ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, φρένα της Brembo με τετραπίστωνες κόκκινες δαγκάνες μπροστά και διπίστονες πίσω, ενώ υπάρχουν πιο μεγάλοι δίσκοι για πιο αποτελεσματικό φρενάρισμα. Τα αμορτισέρ της Sachs προσφέρουν καλύτερα κρατήματα, ενώ σε αυτό συμβάλουν η αεροδυναμική του αυτοκινήτου και η αεροτομή που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Ο διαχύτης συμβάλει στην καλύτερη ροή του αέρα, ενώ η διπλή απόληξη της εξάτμισης προσφέρει έναν διαφορετικό ήχο. Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara που διαθέτουν το μαύρο-καφέ χρώμα και το τριάκτινο σπορ τιμόνι. Το δέρμα συνεχίζεται και στον επιλογέα ταχυτήτων, όπως και στο ταμπλό. Τέλος, ο πίνακας οργάνων διαθέτει το αναλογικό στροφόμετρο και το ψηφιακό ταχύμετρο.

Μηχανικά υπάρχει ο γνωστός κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 197 ίππους. Για όσους άρχισαν σκέψεις θα πρέπει να οργανώσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, αφού το Toyota GT86 British Green Limited θα είναι διαθέσιμο μόνο εκεί. Επιπλέον, θα πρέπει να βιαστείτε, αφού οι παραγγελίες για τη συγκεκριμένη έκδοση θα είναι ανοιχτές μέχρι της 31 Μαΐου. Όσο για την τιμή; Αυτή ορίστηκε στα 3.318.000 ¥, ή 26.576€.