Ειδική έκδοση για το Volkswagen T-Roc Cabriolet

Η Volkswagen στην προσπάθεια της να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για το T-Roc Cabriolet δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το T-Roc Cabriolet Grey Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λιγότερες από 1.000 μονάδες. Η ιδιαιτερότητα του είναι το Indium Grey χρώμα, το οποίο έχει επεξεργαστεί ειδικά αντέχοντας περισσότερο στην ακτινοβολία του φωτός και στις κακουχίες από τα πετραδάκια.

Παράλληλα για να δημιουργηθεί αντίθεση υπάρχουν οι μαύρες χειρολαβές των θυρών, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, οι μαύρες πινελιές στους προφυλακτήρες, τα μαύρα προστατευτικά πάνω από τους θόλους των τροχών και η μαύρη πίσω αεροτομή. Επιπλέον, υπάρχουν και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα καθίσματα από δέρμα και ύφασμα, ενώ το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Επιπλέον, υπάρχουν οι δύο ψηφιακές οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια αφής, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού κάτω από το καπό υπάρχει ο TSI κινητήρας χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους. Στον εξοπλισμό προσφέρονται τα προηγμένα φωτιστικά σώματα LED Matrix IQ.Light, το σύστημα πλοήγησης Discover Media, το πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας IQ.Drive, το θερμαινόμενο τιμόνι και η πίσω κάμερα οπισθοπορείας.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανακοινώθηκε το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 999 μονάδες. Από αυτές οι περισσότερες θα βρεθούν στη γερμανική αγορά, με την τιμή να ξεκινά από 46.470€. Οι παραγγελίες έχουν ανοίξει ήδη, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.