Η Bentley παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Continental αναπτερώνοντας τις πωλήσεις του πολυτελούς μοντέλου. Πρόκειται για τη Bentley Continental GTC Bavarian Edition, η οποία είναι ανοιχτή και την ονομασία της την πήρε από τη Βαυαρία, όπου εκεί εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της BMW και της Audi.

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη της είναι ο Stefan Sielaff, ο οποίος είναι ο επικεφαλής σχεδιασμού της βρετανικής φίρμας. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, ενώ η οροφή και τα καθίσματα στο εσωτερικό είναι σε μπλε χρώμα. Το νέο μοντέλο προσφέρει τα ειδικά σήματα στα φτερά, καθώς και στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Το αυτοκίνητο ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”.

Μηχανικά η νέα Bentley Continental GTC Bavarian Edition τροφοδοτείται από το W12 κινητήρα χωρητικότητας 6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 635 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 91,7 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,8”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 333 χλμ/ώρα.

Για όσους ενδιαφέρονται δυστυχώς θα απογοητευτούν, αφού η Bentley Continental GTC Bavarian Edition θα κυκλοφορήσει μόνο στο μοναδικό κομμάτι που παρουσιάστηκε. Φυσικά, ο τυχερός που θα το αποκτήσει θα το χαρεί με το παραπάνω, αφού εξ ολοκλήρου θα κατασκευαστεί στο χέρι και θα είναι το μοναδικό.