Η Bugatti Chiron, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η διάδοχος της Veyron. Φυσικά, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και αυτή πρόκειται να είναι σε Coupe μορφή. Αυτό όμως που έχει τεθεί σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, είναι αν η Chiron θα μπορούσε να λάβει μια τετράθυρη μορφή ή ακόμα αυτή ενός Shooting Brake μοντέλου.

Η YasidDESIGN έχει ονειρευτεί τις δυο παραλλαγές, στις οποίες αναφερθήκαμε για τη Chiron, όμως λαμβάνοντας υπόψη τις αναλογίες του αυτοκινήτου είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί όλο αυτό το εγχείρημα. Το τετράθυρο μοντέλο θα έχει απίστευτα μικρές πίσω πόρτες, κάτι που το καθιστά ανέφικτο για καθημερινή χρήση. Η Shooting Brake μορφή είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, αφού θα πρέπει να τροποποιηθεί όλη η γραμμή της οροφής και να ενσωματωθεί ο χώρος αποσκευών ακριβώς πάνω από τον κινητήρα.

Και οι δυο παραλλαγές, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της γαλλικής εταιρείας, δεν πρόκειται να αποδώσουν καρπούς, αφού αναμένεται να έχουν πολύ μικρή ζήτηση. Ο κινητήρας ενός τέτοιου μοντέλου χρειάζεται αρκετή ψύξη, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί, ιδίως στη μορφή του Shooting Break. Μια τέτοια αλλαγή θα μπορούσε να φέρει εφιαλτικά αποτελέσματα για όλο το μηχανικό κομμάτι.