Η Skoda στην προσπάθεια της να τονώσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις της Fabia δημιούργησε δύο νέα πακέτα εξοπλισμού. Πρόκειται για το Black Package και το Comfort Package, που προσφέρουν εξοπλισμό που δεν έχει καμία Fabia μέχρι σήμερα. Το Black Package περιλαμβάνει μαύρη οροφή, μαύρη μάσκα, μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15” ή 16” και φυσικά σπορ στυλ.

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο πακέτο προσφέρονται αισθητήρες φώτων και βροχής, θερμαινόμενα καθίσματα, αισθητήρες παρκαρίσματος και είσοδο χωρίς κλειδί. Προαιρετικά υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα, Blind Spot Detect και Rear Traffic Alert. Από την άλλη πλευρά το Comfort Package περιλαμβάνει αισθητήρες φώτων και βροχής, θερμαινόμενα καθίσματα, αισθητήρες παρκαρίσματος, καθώς και είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί.

Σχεδόν με ίδιο εξοπλισμό και τα δύο πακέτα, αφού η μόνη διαφορά τους είναι στο πρώτο που περιλαμβάνει περισσότερες μαύρες λεπτομέρειες δίνουν στο Skoda Fabia μια άλλη οπτική σε όποιον σκέφτεται την αγορά του. Άλλωστε είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μικρά μοντέλα της κατηγορίας του. Εσείς τι λέτε; Θα το αγοράζατε;