Με ομόφωνη απόφαση της ομάδας διαχείρισης, εις ένδειξη διαμαρτυρίας το skodaclub.com.gr (Skoda Club Greece) και τα εγγεγραμμένα μέλη του δε θα επισκεφθούν  το περίπτερο της Skoda στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου 2018.

Να σημειωθεί ότι τα 6 συν απτά έτη λειτουργίας του club κάθε χρόνο δίναμε το παρόν είτε με επίσημες επισκέψεις του club, είτε για να καλύψουμε με οπτικό υλικό το περίπτερο της Skoda και τα νέα μοντέλα της, που τόσο αγαπάμε ως official fan club, όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό αρχείο του club. Δε θα αναφερθούμε στους αρκετούς λόγους της απόφασης της διαμαρτυρίας μας, αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνουμε στην διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων της Skoda να το πράξουν.

Το skodaclub.com.gr (Skoda Club Greece) ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα club για τους ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την αγαπημένη μας μάρκα και οχήματα, να μοιράζονται τεχνικές απορίες, συμβουλές αλλά και τα παράπονα και τις καταγγελίες τους.

Το skodaclub.com.gr (Skoda Club Greece) ήταν, είναι και θα παραμείνει μη κερδοσκοπικό club, χωρίς συνδρομή, δεν έχουμε ζητήσει και δε θα ζητήσουμε ποτέ και από κανέναν ούτε 1€, γιατί ο σκοπός του club είναι η κοινή αγάπη μας για τα οχήματα Skoda και τίποτα παραπάνω.

Το skodaclub.com.gr (Skoda Club Greece) έχει διαχειριστές και πολύ έμπειρους. Δε ψάχνει για διαχειριστές και δε δέχεται παρεμβάσεις.

Το skodaclub.com.gr (Skoda Club Greece) ανακαλεί τις εκπτωτικές κάρτες των εγγεγραμμένων μελών που ίσχυαν και στο δίκτυο της Skoda.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα γίνει η συνάντηση του Club στο φράγμα του Μαραθώνα, όπου θα συζητηθούν όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το club και απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση από όλη την όμορφη παρέα μας, στο Γενικό Διευθυντή της Kosmocar A.E. και στο Γενικό Διευθυντή της Skoda στην Ελλάδα, σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης και φυσικά για όλα τα νεότερα της Skoda. 

Με εκτίμηση η ομάδα διαχείρισης

Skoda Club Greece

Skoda Club Peloponnhsou