Η Citroen πιστή στην εταιρική της υπογραφή Inspired By You, εμπνέεται από τους πελάτες και τις ανάγκες τους και παρουσιάζει το πρόγραμμα “Citroen Smile Days”. Αυτή την εποχή προσφέρει την προωθητική ενέργεια “Citroen Smile Days” μέχρι τις 15 Ιουνίου, με μοναδικές τιμές και όφελος έως 2.500€ και 5 χρόνια εγγύηση, στα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας. Η Citroen προσφέρει όλα τα μοντέλα της σε ειδικές προνομιακές τιμές, αποκλειστικά για τους υποψήφιους πελάτες της.

Μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της που αντανακλά το lifestyle κάθε ανθρώπου, το πρωτοποριακό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort που εγγυάται ένα οδηγικό περιβάλλον απαλλαγμένο από άγχος, σε συνδυασμό με την 5ετή εγγύηση που προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα, η Citroen επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση Inspired By You και καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία σε κάθε διαδρομή.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen www.citroen.gr.