Η Chevrolet Corvette είναι ένα αυτοκίνητο που το αγαπούν πολλοί, όμως αυτοί που το έχουν στα χέρια τους είναι λίγοι. Η 7η γενιά της Corvette είναι ήδη 5 χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου και λίγο πριν το επόμενο μοντέλο παρουσιάστηκε η Corvette Final Edition, η οποία θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η ειδική αυτή έκδοση εντυπωσιάζει με το έντονο πορτοκαλί χρώμα (Sebring Orange Tintcoat Metallic) που διαθέτει, το οποίο κάνει έντονη αντίθεση με το μαύρο, όπως και ο σχεδιασμός του καπό. Επιπλέον, υπάρχει και ο χρωματισμός Ceramic Matrix Gray Metallic. Η ειδική αυτή έκδοση περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, κεραμικά φρένα της Brembo από ανθρακονήματα, σπορ καθίσματα και τη συσκευή καταγραφής δεδομένων, τα οποία αποθηκεύονται για να μπορεί κάποιος να βλέπει τις επιδόσεις του κυρίως στην πίστα.

Οι αεροδυναμικές βελτιώσεις όπως τα Splitter και οι ποδιές από ανθρακονήματα της δίνουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ενώ τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 είναι ειδικά σχεδιασμένα για την Corvette Final Edition. Μηχανικά υπάρχουν δύο εκδόσεις. Η πρώτη είναι η Grand Sport με το V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 460 ίππους και η δεύτερη είναι η Z06 με τον ίδιο κινητήρα, αλλά με τη μέγιστη ισχύ να ανεβαίνει στους 650 ίππους. Η επιλογή του κιβωτίου ταχυτήτων μπορεί να γίνει ανάμεσα στο 7ταχύτο μηχανικό ή στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Chevrolet.

Η Chevrolet Corvette Final Edition είναι ένα από τα μοντέλα που όποιος το αποκτήσει θα το ευχαριστηθεί στο έπακρο, αφού η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη. Όσο για την τιμή; Η Chevrolet Corvette Final Edition Grand Sport κοστίζει 116.500€ και η Chevrolet Corvette Final Edition Z06 ανεβαίνει στα 139.500€. Η επιλογή δική σας.