Τα επαγγελματικά οχήματα τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να κλέψουν κάτι από τη δόξα των συμβατικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους. Η Chevrolet θέλοντας να προσελκύσει νέους πελάτες δημιούργησε την έκδοση RS Limited Edition του Chevrolet Colorado. Φυσικά, μιλάμε για ένα μοντέλο που δε θα κυκλοφορήσει καν στις Η.Π.Α., αλλά προορίζεται για την αγορά της Ταϊλάνδης.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στην Ταϊλάνδη από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου. Σε σύγκριση με το υπόλοιπα Colorado, η RS Limited Edition προσφέρεται σε μια επιλογή κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί ή λευκού χρώματος, ενώ υπάρχει και η αντίθεση με μαύρο χρώμα στο καπό, στην οροφή, στην πίσω πόρτα και στα καπάκια των καθρεπτών.

Το Chevrolet Colorado RS Limited Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 200 κομμάτια και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Οι τιμές στην Ταϊλάνδη αναμένεται να είναι 22.000$ για την απλή έκδοση και 26.000$ για την πιο πλούσια από πλευράς εξοπλισμού. Με αυτό το μοντέλο φαίνεται πως η Chevrolet θέλει να ξεκινήσει να τροφοδοτεί με επαγγελματικά οχήματα την αγορά της Ασίας και είναι πολύ πιθανό να το πετύχει.