Η Bentley κατά καιρούς δημιουργεί κάποιες ειδικές εκδόσεις με σκοπό να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αυτή τη φορά οι Βρετανοί δημιούργησαν την Continental GT Mulliner Blackline, η οποία σύμφωνα με τη Bentley είναι μια σκοτεινή έκδοση.

Η εν λόγω έκδοση διαθέτει ένα ιδιαίτερο μωβ χρωματισμό, το οποίο για να κάνει αντίθεση διαθέτει μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”. Όλες οι λεπτομέρειες που είχαν ασημί φινίρισμα έχουν γίνει μαύρες. Ακόμα και οι αεραγωγοί είναι μαύροι δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στο εσωτερικό το 4θέσιο υπερπολυτελές μοντέλο διαθέτει τα δερμάτινα καθίσματα με τις κίτρινες ραφές, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. Το κίτρινο χρώμα συνεχίζει να δημιουργεί αντίθεση και στις πόρτες. Η δημιουργία Diamond in Diamond στα καθίσματα περιλαμβάνει 712 βελονιές για κάθε διαμάντι που δημιουργείται.

Μηχανικά υπάρχουν δύο εκδόσεις για την Bentley Continental GT Mulliner Blackline. Η βασική είναι με το V8 κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 550 ίππους, ενώ υπάρχει και η πιο ισχυρή έκδοση με το W12 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 635 ίππους.

Σίγουρα, όποια από τις δύο εκδόσεις και να επιλέξει κάποιος θα την ευχαριστηθεί με το παραπάνω, τόσο από θέμα επιδόσεων, όσο και από θέμα πολυτέλειας. Το θέμα είναι πως το συγκριμένο μοντέλο λίγοι είναι αυτοί που θα το αποκτήσουν. Πάντως όπως και να έχει όπου και να βρεθεί απαρατήρητο δε θα περάσει.