Η βρετανική φίρμα Arash θα αποκαλύψει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το νέο εξωπραγματικό Super Car, το AF8 Cassini. Το εν λόγω μοντέλο είναι όντως έξω από κάθε πραγματικότητα, αφού το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, των οποίων η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 2.080 ίππους.

arash af8 cassini 2Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο με ενισχύσεις από ίνες άνθρακα για είναι πιο ελαφρύ. Η μέγιστη ισχύ των 550 ίππων προέρχεται από το V8 LS7 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 7 λίτρων, με τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 65,7 κιλά. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,5”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 321 χλμ/ώρα. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου της Arash.

Φυσικά στο εσωτερικό του διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός Super Car, με το δερμάτινο σαλόνι, την οθόνη αφής, το θερμαινόμενο παρμπρίζ και τον κλιματισμό. Η πλήρης αποκάλυψη του θα γίνει την 1η Μαρτίου στη Γενεύη και όσοι ενδιαφέρονται για να το αποκτήσουν σύμφωνα με τις πληροφορίες θα πρέπει να δαπανήσουν σχεδόν 1.500.000€, αφού τόσο θα κοστολογηθεί το κάθε ένα.