Μια σημαντική ένεση ταλέντου και νεανικού ενθουσιασμού θα λάβει η Alfa Romeo Racing ORLEN για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022, καθώς καλωσορίζει στις τάξεις της ως οδηγό της τον Guanyu Zhou. Ο νεαρός Κινέζος έχει κατακτήσει σειρά νικών στην F2 και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πρώτο αγώνα της επόμενης σαιζόν στο Μπαχρέιν.

Αποτελώντας τον πρώτο οδηγό της Formula 1 με καταγωγή από την Κίνα, ο Zhou θα γράψει μια σημαντική σελίδα στην ιστορία της χώρας του στους αγώνες αυτοκινήτου. Χωρίς να έχει κάποιο απευθείας πρότυπο, ο νεαρός οδηγός ακολούθησε την πορεία του βασιζόμενος στις ικανότητες του και στην υποστήριξη της οικογένειάς του. 

Έχοντας κατακτήσει σημαντικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της αγωνιστικής του πορείας, ο 22χρονος Zhou, έχει απασχολήσει τις περισσότερες ομάδες της Formula 1 εδώ και καιρό. Το 2015 τερμάτισε δεύτερος στον Ιταλικό θεσμό F.4 Championship Powered by Abarth, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε σειρά νικών στην F3 και την F2. Το 2021 είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον οδηγό στην F2, αφού με δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και αποτελεί έναν από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. 

Ο Zhou θα ενταχθεί σε μια ομάδα με τεράστια παράδοση και θα συμπληρώσει μαζί με τον Valtteri Bottas ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό οδηγικό δίδυμο. Ο συνδυασμός εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού θα βοηθήσει την Alfa Romeo Racing ORLEN να εξελιχθεί, σε μια εποχή που το άθλημα αλλάζει ριζικά και όλες οι ομάδες κάνουν μια νέα αρχή. Με τη σύνθεση των οδηγών για το 2022 να έχει ολοκληρωθεί, η ομάδα είναι έτοιμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση για τη νέα εποχή της Formula 1. Καλωσόρισες στην Alfa Romeo Racing ORLEN, Zhou.