Είναι φορές που ακόμη και η υπέρβαση του εαυτού μας δεν αρκεί για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και το Golden Rally Show 2015 Summer Edition, το οποίο δεν έμεινε ανεπηρέαστο από την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Έχοντας ως παρακαταθήκη τα πολλά θετικά σημεία του Golden Rally Show 2014 που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, η Οργανωτική Επιτροπή της μοναδικής για τα ελληνικά δεδομένα, εκδήλωσης, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διοργάνωση ενός ακόμη show, αντάξιου των προσδοκιών, αλλά και του νέου επιπέδου που όλοι θέλουμε να βρεθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στη χώρα μας. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια, οι εξωγενείς παράγοντες ήταν εναντίον της οργάνωσης που προσπάθησε για κάτι μοναδικό, αλλά που εντέλει αποδείχθηκε πολύ δύσκολο. Πολύ δύσκολο, όχι γιατί έλειπε η τεχνογνωσία, αλλά επειδή οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι μιας ολόκληρης κοινωνίας δεν επιτρέπουν την υπέρβαση, ούτε από πλευράς χορηγών αλλά ούτε και από πλευράς αγωνιζόμενων.

Λένε πως μερικές φορές χρειάζεται να γίνεσαι εσύ η αλλαγή που θέλεις να έρθει, οπότε το Golden Rally Show 2015 Summer Edition επέλεξε τον δρόμο της αποφυγής των εκπτώσεων σε επίπεδο ασφάλειας και θεάματος και της αναβολής της εκδήλωσης, από τη διεξαγωγή ενός γεγονότος που δε θα είχε τα εχέγγυα να υπερασπιστεί τη μοναδικότητα που ευαγγελίζεται. Παρόλα αυτά, η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης -η οποία σημειωτέον βρίσκεται στην τελική ευθεία-, τους χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών αλλά κυρίως, τους Έλληνες αγωνιζόμενους που με γνωστές σε όλους θυσίες, ετοιμάστηκαν για το ραντεβού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley στο Νέο Φάληρο, που είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 15-17 Μαΐου 2015.

Το Golden Rally Show ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και τους ανθρώπους που δεν είναι τόσο μυημένοι στο σπορ για το εγγύς μέλλον, όταν οι συνθήκες είναι πιο ώριμες για μια γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου αντάξια θαυμασμού, που θα ανεβάσει τον πήχη του θεάματος και του ενδιαφέροντος, στα επίπεδα που όλοι επιθυμούμε.

Website: www.goldenrallyshow.gr

Facebook: https://www.facebook.com/goldenrallyshow?fref=ts