Έχοντας ήδη τέσσερα χρόνια στην αγορά, η Renault αποφάσισε να δώσει στο μικρό της Crossover το Captur, μια διαφορετική όψη με ένα φρεσκάρισμα σχεδόν σε όλους τους τομείς. Το ανανεωμένο Captur παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης διαθέτοντας νέα μάσκα εμπνευσμένη από το Kadjar, με χρωμιωμένη πλευρική λωρίδα, νέους προφυλακτήρες, αλλά και νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16” ή 17”.

Τρία νέα χρώματα διατίθενται τα Desert Orange, Ocean Blue και Amethyst, μαζί με τη νέα επιλογή Mercury Silver για την οροφή, ενώ οι νέοι LED προβολείς ολοκληρώνουν τη λίστα των εξωτερικών αναβαθμίσεων που έχει υποστεί το γαλλικό μοντέλο.

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Renault Captur επωφελείται από τα υψηλής ποιότητας πλαστικά, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο τιμόνι έχουν λεπτομέρειες χρωμίου ή δέρμα σε ορισμένες εκδόσεις. Αναθεωρημένα είναι και τα πάνελ στις θύρες όπως και στο μοχλό των ταχυτήτων, ενώ προσφέρεται LED φωτισμός στην οροφή και αναβαθμισμένα καθίσματα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε διάφορες παραλλαγές.

Για πρώτη φορά η Renault προσέθεσε ένα νέο επίπεδο Signature S Nav/Initiale Paris στα τελειώματα του Captur, που χαρακτηρίζεται από το μεταλλικό γκρι φινίρισμα μπροστά και πίσω στους προφυλακτήρες, γύρω από τα παράθυρα, όπως και στο κλείσιμο τους, ενώ υπάρχει μια αρκετά ικανοποιητική γκάμα χρωμάτων.

Το εσωτερικό φέρνει δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα από Nappa, δερμάτινο τιμόνι και πάνελ θυρών, αλουμινένια πεντάλ και μαρσπιέ αλουμινίου. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται keyless εισόδου και κουμπί εκκίνησης, Easy Park Assist, Blind Spot Warning, ενώ αυτά συμπληρώνονται από την πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος R – Link infotainment, του Android Auto, και του premium ηχοσυστήματος της Bose.

Η Renault θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το ανανεωμένο Captur αυτό το καλοκαίρι αρχικά από το Ηνωμένο Βασίλειο, με τις τιμές να αναμένεται να ανακοινωθούν κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Έως τότε υπομονή.