Η Fiat συνεχίζει τις ανανεώσεις των μοντέλων της και έτσι μετά τα Tipo και Panda ακολουθεί όλη η σειρά του 500. Fiat 500, Fiat 500X και Fiat 500L αλλάζουν με πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά και αναβαθμίσεις κυρίως στα συστήματα ασφαλείας και τη συνδεσιμότητα. Τα ανανεωμένα 500, 500X και 500L θα διαθέτουν 5 εκδόσεις εξοπλισμού και είναι οι Cult, Connect, Dolcevita, Cross και Sport.

Και τα τρία θα διαθέτουν ένα νέο χρώμα που είναι το Sicilian Orange. Στην έκδοση Connect θα υπάρχουν η διχρωμία Perbene Grey-Vesuvius Black και οι ζάντες μεγέθους 15”. Στο εσωτερικό οι αλλαγές θα είναι περισσότερες περιλαμβάνοντας το νέο ύφασμα στα καθίσματα που διαθέτουν και το λογότυπο Fiat, ενώ θα υπάρχει η οθόνη αφής μεγέθους 7”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect.

Στην έκδοση Dolcevita, η οποία αποτίει φόρο τιμής στην οικονομική άνθηση της Ιταλίας της δεκαετίας του 50 και προσφέρεται στα χρώματα Gelato White και Lunar Grey. Επιπλέον, διαθέτει πανοραμική οροφή, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15”. Η έκδοση Cross αλλάζει αρκετά, αφού προσφέρονται ράγες οροφής, σύστημα κλιματισμού και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Επιπλέον, υπάρχει και το πακέτο με φώτα ομίχλης, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής και σκόνης.

Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού είναι η Sport και περιλαμβάνει το χρώμα Matt Moda Grey. Επιπλέον, υπάρχουν οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”, τα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα και η οθόνη αφής μεγέθους 7”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Μηχανικά το 500 διατίθενται με τον υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου με τους 70 ίππους, καθώς και με τον κινητήρα του φυσικού αερίου των 1.200 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 69 ίππους.

Το 500X διαθέτει δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες. Η βασική έκδοση βενζίνης είναι με τον κινητήρα των 1.000 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 120 ίππους, ενώ υπάρχει και ο κινητήρας χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τους 150 ίππους. Από πλευράς πετρελαίου υπάρχει ο κινητήρας των 1.300 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 95 ίππους και ο κινητήρας των 1.600 κ.εκ., με τη μέγιστη να ανεβαίνει στους 130 ίππους.

Τέλος το Fiat 500L τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης και έναν πετρελαίου. Πρόκειται για τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 95 ίππους και τον κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ και εδώ να είναι στους 95 ίππους.