Το Micra είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Nissan και αυτό φαίνεται τόσα χρόνια τώρα που βρίσκεται στην αγορά αυτοκινήτου. Η ιαπωνική εταιρεία ανανεώνει το μικρό μοντέλο της με αλλαγές περισσότερο ουσίας, παρά εντυπωσιασμού. Επιπλέον, υπάρχουν και οι εκδόσεις N-Sport και Ν-Design, οι οποίες θα αποκτήσουν περισσότερο εξοπλισμό.

Τα νέα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου Genki μεγέθους 16”, θα βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων N-Design και Tekna. Επιπλέον, θα υπάρχουν μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα υφασμάτινα μαύρα καθίσματα, με γκρι λεπτομέρειες, ενώ υπάρχει και η πορτοκαλί-μαύρη απόχρωση, που κάνει το Micra ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Στην N-Sport έκδοση στο πλάι και πίσω θα υπάρχουν μαύρες λεπτομέρειες και μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, ενώ οι ζάντες αλουμινίου Perso μεγέθους 17”, δίνουν μια πιο σπορ εκδοχή. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να πετύχουν τη βέλτιστη υποστήριξη στο σώμα.

Από πλευράς ασφάλειας έχει αναβαθμιστεί το σύστημα Nissan Intelligent Mobility, το οποίο διαθέτει τα συστήματα Intelligent Around View Monitor, Blind Spot Warning, Hill Start Assist, Intelligent Ride Control, Intelligent Trace Control, High Beam Assist, Traffic Sign Recognition, Intelligent Forward Emergency Braking, Pedestrian Recognition και Intelligent Lane Intervention.

Επιπλέον, υπάρχουν τα συστήματα Android Auto ή Apple CarPlay, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το ηχοσύστημα της Bose και το σύστημα πλοήγησης της TomTom. Τέλος, από μηχανικής πλευράς δε θα γίνει καμία αλλαγή, με το Micra να διατηρεί τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου.