Η Volvo αποκάλυψε τα ανανεωμένα S90 και V90, τα οποία θα διαθέτουν και ένα ήπιο υβριδικό σύστημα. Έτσι πλέον τα S90, V90 και V90 Country Estate περνάνε και αυτά στην ηλεκτροκίνηση μεγαλώνοντας τη γκάμα της σουηδικής εταιρείας. Επιπλέον, υπάρχουν αλλαγές τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Εξωτερικά οι βελτιώσεις αφορούν στους νέους προφυλακτήρες, στους νέους προβολείς ομίχλης και στα νέα σπόιλερ. Στο πίσω μέρος πλέον υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα με τις λεπτές γραμμές φωτισμού, ενώ οι χρωματικές επιλογές μεγαλώνουν μαζί με αυτές από τις ζάντες αλουμινίου.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται στο ηχοσύστημα της Bowers και Wilkins που αναβαθμίζει αρκετά την ποιότητα του ήχου με το νέο ενισχυτή, ενώ περιλαμβάνει και μια νέα ρύθμιση που μιμείται το ήχου του αγαπημένου σας Jazz Club. Επιπλέον, υπάρχει και η θύρα φόρτισης USB-C στο πίσω μέρος, καθώς και η ασύρματη φόρτιση για τα smartphone.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το Advanced Air Cleaner με αισθητήρα σωματιδίων PM 2.5. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα και επιλέγοντας την εφαρμογή μπορεί να καθαρίσει τον αέρα της καμπίνας μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μηχανικά πλέον θα υπάρχει και ένα υβριδικό σύστημα 48 Volt, ενισχύοντας περισσότερο τον ηλεκτροκινητήρα. Όλα αυτά μαζί ουσιαστικά συνθέτουν ένα διαφορετικό μοντέλο από το ήδη υπάρχων. Η ασφάλεια είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε ένα Volvo, αλλά φυσικά και η πολυτέλεια. Επιπλέον, οι κινητήρες το κάνουν πιο δυνατό ολοκληρώνοντας το απόλυτο των επιλογών για έναν υποψήφιο αγοραστή. Η επιλογή βέβαια είναι δική σας.