Το μικρό μοντέλο της Mitsubishi το Space Star ανανεώθηκε και οι Ιάπωνες το παρουσίασαν στις εκθέσεις των Βρυξελλών και της Βιέννης. Το ανανεωμένο μοντέλο όπως γίνεται εδώ και 6 χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται και τώρα να συνεχίσει τον πολύ καλό αριθμό πωλήσεων. Άλλωστε είναι μικρό, ευέλικτο και ευρύχωρο κάτι που σημαίνει πως είναι ο τέλειος συνδυασμός για την πόλη.

Το ανανεωμένο Space Star ξεχωρίζει από τη μάσκα που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας, που όπως είναι φυσικό είναι σε μικρότερο μέγεθος. Το σήμα της ιαπωνικής εταιρείας βρίσκεται μπροστά στη μάσκα, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα μαζί με τα φώτα ημέρας και τους προβολείς ομίχλης δίνουν μια διαφορετική όψη. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και τα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε το αναβαθμισμένο από πλευράς υλικών ταμπλό, με το στροφόμετρο και το ταχύμετρο να παραμένουν αναλογικά με το λευκό φωτισμό και τις κόκκινες βελόνες. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη της πολυτέλειας. Τα καθίσματα συνδυάζουν ύφασμα και δέρμα, ενώ η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Από μηχανικής πλευράς υπάρχουν δύο βενζινοκινητήρες. Η βασική επιλογή αποτελείται από τον 3κυλίδρο κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 71 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 8,9 κιλά. Η πιο ισχυρή έκδοση είναι με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 80 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 10,8 κιλά. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με το μηχανικό κιβώτιο των 5 σχέσεων, ενώ προαιρετικά ο κινητήρας των 1.200 κ.εκ. μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο Invecs-III CVT.

Σίγουρα, το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις στην πόλη, όμως εμείς θα προτιμούσαμε να είχε μια ακόμη πιο γρήγορη έκδοση. Παρόλα αυτά είναι απόλυτα ικανοποιητικό για όποιον θέλει ένα μικρό και ευέλικτο αυτοκίνητο.