Εδώ και λίγο καιρό η Ford έχει βελτιώσει το Kuga στην προσπάθειά της να ανεβάσει τις πωλήσεις του αμερικάνικου SUV. Το ανανεωμένο μοντέλο Ford Kuga Titanium X Sport είναι αυτό που μπορεί να προτιμήσει όποιος ψάχνει ένα πλήρες SUV σε προσιτή τιμή. Το εντυπωσιακό Kuga Titanium X Sport  διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό πανοραμική οροφή, θερμαινόμενα εμπρός δερμάτινα καθίσματα, 10 τρόποι επιλογής για το κάθισμα του οδηγού, πίσω αεροτομή, φιμέ τζάμια και ζάντες αλουμινίου 19”.

ford kuga 2Στις επιλογές ασφαλείας πλούσια είναι τα συστήματα που προσφέρονται όπως, η κάμερα οπισθοπορείας, το Active Park Assist, το Active City Stop, και το All – Wheel – Drive. Μηχανικά τροφοδοτείται με ένα κινητήρα βενζίνης και έναν πετρελαίου χωρητικότητας 1,6 και 2 λίτρων αντίστοιχα. Οι επιλογές όμως είναι ουσιαστικά τέσσερις, αφού ο κάθε κινητήρας προσφέρεται σε δύο παραλλαγές 150 και 182 ίππων για τον EcoBoost και 140 και 163 ίππων για το diesel.

Οι τιμή του στη Μεγάλη Βρετανία είναι περίπου 37.000€ για τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση κάτι που δείχνει πως η εν λόγω έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα μπορεί να ξεπεράσει τα 40.000€. Για όσους ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι μια βόλτα στις αντιπροσωπείες της Ford, έτσι ώστε να δείτε από κοντά τη συγκεκριμένη έκδοση.